Alpha Oudewater
Er is meer!

Voor wie is Alpha?

 

Alpha is er voor iedereen!

 

Speciaal voor mensen die het christelijk geloof willen verkennen of pas christen zijn geworden. Ook voor mensen die nieuw zijn in de kerk of die de basiselementen van het christelijk geloof nog eens willen doornemen.

Binnenkort gaat er weer een nieuwe Alpha-cursus van start. Dit is een cursus om in 10 avonden en een weekend op een ongedwongen manier kennis te maken met het christelijk geloof. We beginnen met een kopje koffie of thee en er is ruimte voor wat vrijblijvende gesprekken over de afgelopen week. Wanneer iedereen weer op de hoogte is van elkaars reilen en zeilen volgt er een inleidend gesprek op het thema dat op die avond aan bod is. Daarna gaan de cursisten uiteen om met elkaar verder door te praten over het inleidende gesprek. Deze thema's zijn vooraf besproken en er zit een opbouwende lijn in. Zo zullen we op de informele en vrijblijvende informatieavond beginnen met het thema: Is er meer? Voor degenen die zich aanmelden volgen dan allerlei thema's die te maken hebben met het christelijk geloof. We sluiten af met het thema: Wat doe ik met de rest van mijn leven? Op deze avonden is er alle ruimte voor het stellen van vragen en deze avonden verlopen ook elke cursus anders. Het is fijn om bezig te zijn met het christelijk geloof! En ook fijn om te zien hoe mensen veranderen na deze avonden door Gods Woord!

Misschien ben je zelf geïnteresseerd of ken je mensen die deze cursus wel zouden willen volgen. Wil je jezelf of iemand anders aanmelden (geheel vrijblijvend!) of zit je nog boordevol vragen? Gebruik ons contactformulier! Bellen mag ook op nummer 06-203 13 925 of 06 510 81 630.

Wil je meer over Alpha zelf weten, bezoek dan hun website!